ICT hulp aan huis

ICT hulp aan huis

ICTfixed kan u ondersteunen bij problemen met uw computer, laptop, tablet, smartphone en netwerk thuis.

Voor advies en installatie van:

Mijn dienstverlening is flexibel en op maat. U kunt bijvoorbeeld veel zelf, maar heeft soms ondersteuning nodig.

Uw computer loopt regelmatig vast en is traag. Ik kan met u kijken naar wat hier de oorzaak van kan zijn. Windows opnieuw installeren kan een perfecte oplossing zijn. Dit kunnen we uiteraard voor u uitvoeren of u hierbij ondersteunen.

U heeft een nieuwe tablet of smartphone. Hoe krijgt u deze weer geïnstalleerd en klaar voor gebruik? Ik kan u helpen met het in gebruik nemen en instellen van uw apps en account.

U heeft een nieuwe laptop. Hoe krijgt u deze weer geïnstalleerd en klaar voor gebruik? Ik kan u ondersteunen met het in gebruik nemen en instellen voor uw programma’s en accounts.

U gebruikt eigenlijk voor alles u tablet tegenwoordig. Helemaal zonder laptop is heel soms onhandig. Uw huidige laptop werkt nog, maar wordt traag.
Ik kan voor u kijken of de levensduur van uw laptop te verlengen is. Het opnieuw installeren van windows kan enorm helpen om de snelheid en het gebruiksgemak weer te verbeteren. Bij oudere hardware kan het een goede optie zijn om bijvoorbeeld linux te installeren. Als u daarmee de dingen die u op uw laptop uitvoert weer goed kan doen kan uw laptop mogelijk weer langer mee. Als u de laptop toch nog maar weinig gebruikt kan dit een perfecte oplossing bieden.
Dit kan ik voor u verkennen en de installatie uitvoeren. Of we doen dit samen. Uiteraard kan ik u dan op weg helpen met het nieuwe systeem.

U heeft een nieuw ‘alles in 1’ abonnement. U kunt advies en hulp gebruiken voor de installatie van internet, tv en telefoon. Daarmee kan ik helpen.

Tarief

Het tarief wat ik hiervoor hanteer is duidelijk en transparant: per kwartier 10 euro (consumententarief inclusief BTW ICT hulp aan huis).