Webdesign

Webdesign | Website advies en realisatie

Je gaat starten met je eigen bedrijf. Uiteraard hoort daar een website bij. Ik kan je helpen! Zowel in de oriëntatie als bij de realisatie. Advies en ondersteuning bij het registreren van je domeinnaam, het afsluiten van een hostingabonnement van je website, het installeren van een pakket om een website te kunnen maken en het bouwen van je site.

Je leest overal dat zelf een website bouwen niet zo moeilijk is. Je wil ook graag zelf je website maken. Hoe het precies werkt en wat er bij komt kijken is nog wel de vraag. Voor de start en de eerste stappen kun je wel hulp gebruiken. En je weet nog niet hoe het werkt en waar je tegenaan kan lopen.

Ook dan kan ik je prima en op maat ondersteunen. We kunnen hier een ‘co-productie’ van maken. Je kijkt wat je zelf uit kan voeren, en waar je hulp bij nodig hebt. Ik help je op weg en kunnen ondersteunen waar nodig.

Hiermee kun je ook zelf de website updaten en wijzigingen doorvoeren. En waar nodig help ik hier uiteraard ook bij.

Ons bedrijf heeft nog geen website, dat wordt toch wel tijd. Ik kan je helpen! Zowel in de oriëntatie als bij de realisatie. Advies en ondersteuning bij het registreren van je domeinnaam, het afsluiten van een hostingabonnement van je website, het installeren van een pakket om een website te kunnen maken en het bouwen van je site.